Zelf verjaardagskalender maken

Zelf verjaardagskalender maken

Samen knutselend zelf verjaardagskalender maken

U kunt op verschillende manieren zelf verjaardagskalender maken.

Bijvoorbeeld met gekleurd papier samen met uw kind(eren) is het leuk om zelf verjaardagskalender te maken. Neem voor iedere maand een andere kleur. Gebruik een perforator om gaatjes in de bovenkant of zijkant te maken, en u kunt met een leuk touwtje de zelf de maanden van de verjaardagskalender aan elkaar maken. Neem een liniaal om de dagen 1-30(31) netjes te kunnen aangeven. Gebruik stickers of andere knipselvormen om de verjaardagskalender op te leuken.

Via de computer, makkelijk en snel zelf verjaardagskalender maken.

U kunt ook op de computer bijvoorbeeld in Word een maandkalender opzoeken en hiervan zelf een verjaardagskalender maken. U zoekt dan leuke plaatjes erbij en print dan iedere maand uit zodat je deze nadien aan elkaar kunt nieten en u gemakkelijk zelf een verjaardagskalender hebt gemaakt.

Met foto’s

Ook is het leuk om zelf gemaakte foto’s te gebruiken om zelf verjaardagskalender te maken. Ook dit is handig om eerst op de computer te doen, en een format uit te zoeken waarin de foto’s passen. Gebruik de foto’s als achtergrond of zet ze boven of links/rechts van de schrijfruimte.

Succes

Probeert u de verschillende manieren zelf uit om zelf verjaardagskalender te maken en u zult zien dat dat een leuk klusje is voor bijvoorbeeld de kerstvakantie. Zelf verjaardagskalender maken is een leuke hobby en u kunt het samen of alleen doen. ook als u bijvoorbeeld werkt in de activiteitenbegeleiding is zelf verjaardagskalender maken een leuke invulling van de middag. Zelf verjaardagskalender maken is altijd succes gegarandeerd.